Ada Aku Kisah!


Manuskrip Ada Aku Kisah!

DI LARANG COPY PASTE!

HAK TERPELIHARA

TEKAN 'SIGN IN' ANDA DI DALAM LIST KESAYANGAN SAYA EKK...

Monday, July 9, 2012

Terima Kasih Adik Blogger 'Kisah Si Gemok' Jejaka Pujaan Malaya Aww..


Assalammualaikum... ya kali ni cepat aje i masukkan N3 baru.. kisahnya tetap kisah berkaitan tentang demo memasak di Pesta Buku Selangor 2012, bertempat di SACC Pentas Utama Shah Alam... dan gambar di atas itu adalah antara hidangan yang ku demo kan dan berkongsi pelbagai tips buat semua pengunjung... Terima kasih buat yang sudi hadir.. :)




Kali ni N3 i nak share tentang 'Kisah Si Gemok' seorang jejaka yang menjadi pujaan ramai ;)
awal pagi seperti biasa i akan cek email dan jengah sebentar untuk membaca tiap komen yang di tinggalkan oleh teman-teman blogger kesayangan i.. so masa jengah RL tu.. ternampak satu post.. terus ler berdesup menjengah... tu dia.....


Jom! Jengok! Gemok naa ke? ;))


Gulp... awal berposing kami berdua memang jelas... dua-dua gems! :))
so kami berdua berpakat.. gini cadangan dan idea i yang cukup bernas :))

"Dik kita kena posing nyengget! pastu tahan napas, idak ler kita nampak besorr."


Ehem! nampak berkurangan kan :))
tak puas hati lagi.. kami pose sekali lagi dengan pose yang lebih bertenaga... *tarik napas dalam-dalam*

@___________*


"Alamak! Kak Perut saya!"

:)) :)) :))

tu dia.. i maintain... :))


Terima kasih buat adik Ashraf nama sebenarnya ya.. sangat komited terhadap tugas yang di sandang olehnya... antara tugas yang terpaksa dia lakukan...

"Dik, ko amik pinggan ni.. gi tunjuk kat semua.. jangan bagi makan.. nanti semua lepas dapat merasa balik pulak!" :D

*cakap berbisik sebenarnya.. terlupa pulak i pakai mic* 
muahahahaa :)) :))


nampak tak.. begitu komitednya... dia... cayalah dik!


bukan mudah tu..
hanya sua makanan tu dan tunggu kepada yang sudi nak snap gambar..
tak dapat merasa pulak tu :))


Sekian sahaja... Ucapan i buat Adik Ashraf...

Tq soOoOOooo muchhhhhhhhhh ya dik..

hujung minggu nanti kita jumpa lagi!
jangan lupa tarik napas tau....

Sampai biru @____________@ :D


Sekian Assalammualaikum...

Jumpa lagi di N3 seterusnya.. jadual waktu satu lagi demo masakan yang bakal di adakan pada hari Ahad nanti.. TungUuuu.... ;)

TATA!!

3 comments:

gerhana luka said...

kelakar.. ;D gems pun comei-comei dua-duanya

Shahriah Abdullah Novelis said...

Heehheehe :D tq so much GL..:)

muhammad asyraf said...

As salam kak! thanks banyak2! Nanti kita jumpa lagi ye?