Ada Aku Kisah!


Manuskrip Ada Aku Kisah!

DI LARANG COPY PASTE!

HAK TERPELIHARA

TEKAN 'SIGN IN' ANDA DI DALAM LIST KESAYANGAN SAYA EKK...

Thursday, July 26, 2012

Temubual Eksklusif Bersama Novelis Di Stesen Radio Putra FM 90.7


Syukur Alhamdulillah.. apa yang dirancang dan dijanjikan akhirnya tertunai jua..
Terima Kasih ALLAH atas perkenanMU semuanya berjalan dengan lancar.. Amin... :)


stesen Radio Putra 90.7


temujanji bermula jam 12 tengahari 26hb Julai 2012...
seperti biasa i akan datang awal sejam sebelum acara... :)

"Kak... dah tiba mana?" << Adik Fathi selaku pengurus Skuad Promo @ Grup Buku Karangkraf

"Akak dah ada di parking lot, ko kat mana dik? batang hidung tak nampak?" << i lerr... :))


Alamak!!! silap tempat.. rupanya di sini.. 
wahhh bila Fathi bertemu dengan i aje.. ya begitu berkepak gayanya! :))
ala-ala bertemu dengan Situ Nurhaliza giteeww :D


masih awal lagi, Fathi dan i berbuallah apa yang patut...
wahhh ada event lagi ler... best! best!
event untuk bulan September akan datang.. untuk masa sekarang ini aktiviti i yang terakhir di bulan puasa.. lepas ni.. i dah stop nak tumpukan pada keluarga dan persiapan ramadan dan aidilfitri yang bakal menjelma :D


dalam konti, ini dia wajah tampan jejaka kesukaan ramai :D
DJ bertugas Encik Wan...
hansome kan?
Uwahhh :)


dah standby... rileks je cool...
cuma perlu bercakap tak perlu berdepan dengan orang ramai.. suka :D


mic yang begitu punya besar dan ear-pone juga besar :) 
yang ini DJ Wan punya...:)
segalanya kuning dalam tu yaa...
keramat sungguh! :D


mic dan ear-phone yang i gunakan..
kena tunjuk nanti you all membayangkan lain pulak rupanya ianya berwarna hitam, bulat dan bukan lonjong :D


test! test!
wahhh.. Fathi.. sama naik sebelah i tu..:)


dah standby.. juru photo i siapa lagi.. Pak Habibi kesayangan i ler.. macehh cayangg..
DJ Wan memang best! sporting dan super cool.. memang patut pun jadi DJ.. suara dia sedap awww :D
dan yang bestnya.. boleh tangkap gambar bebanyak dan bercakap ikut suka hati..
cuma bila on-air sila lah senyap! oke...:D


kata Cik Wan.. dia langsung tak boring 24 jam duk dalam konti pun tak pe..
sebab ada 'Adik Comel' siapa 'Adik Comel' tu?
hanya kami dan warga kerja di situ sahaja yang tahu..
tetiba meremang bulu romaku :D


posing habis macho dari Fathi jejaka pujaan Malaya :D


ON-AIR!!


segalanya tentang karya-karyaku... dan pembabitan sepanjang bergelar penulis..
banyak soalan yang di ajukan dan ada beberapa ketika tu..
tekak kering dan terbatuk-batuk!
cover line baik punyer.. pakkal puasa :D


Sempat pulak i request 2 buah lagu dari DJ Wan..

Dari Yuna ~ Terukir Di Bintang
&
Adelle ~ Someone Like You

khas ku tujukan buat semua peminat dan blogger di luar sana..
yang mana dengar i on-air masa tu mesti dengarkan..:)


Syukur ALhamdulillah..
terima kasih DJ Wan... yang cukup sporting dan best!!!!
terima kasih juga sebab putarkan lagu yang i request..
katanya...
"Tak pernah orang buat macam ni kak."
dan..
Sebab tu i buat.. gamat jugak konti sepanjang i berada kat dalam tu.. hanya kami sahaja yang tahu ;)


Cik Wan cakap Insya~ALLAH lepas ni jika ada segmen tentang buku resipi dia akan panggil i lagi.. wahhh.. i suka sangat.. terima kasih Cik Wan dan semua warga di Putra FM 90.7


sebelum balik.. sempat tanda tangan untuk buku pelawat.. satu muka okeh :D


Syukur Alhamdulillah...
segalanya dah selesai dengan jayanya!!!

Terima kasih juga buat Adik Fathi Jejaka Tampan Pujaan Malaya..
kerana sudi melayan omelan akak ya..
dan juga Jutaaan Terima Kasih buat Skuad Promo Grup Buku Karangkraf...
tanpa anda.. siapalah saya.. cecewahhh :D

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
BERSEDIA SOALAN KUIZ YANG KE~22???
:
:
:
:
:


:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
sekian sahaja aktiviti i minggu ini.. di luar kawasan :D
kisah ini belum berakhir di sini.. untuk peserta kuiz.. stay tune!! untuk soalan seterusnya ya...


Selamat bermarathon... :D

Assalammualaikum..

TATA!!

12 comments:

~azillakhalison~ said...

yesss akhirnye soalan ke 22...morning kak :)

Asyifa Mustaffa said...

suka2...sy dgr akak on air smlm....
siap request lgu Yuna lagi yek...patut la novel pun nama Yuna...peminat yuna rupanya...hehe...

QasehnyaRania said...

hehe..akak ni peminat yuna yer..:D

Shahriah Abdullah Novelis said...

Morning Azilla cayanggg good luck!

Shahriah Abdullah Novelis said...

Tq so much Asyifa cayang hehehe.. ya betul masa tu akak pun dok terbayang Asyifa dok dengar akak membebel hehehe... ya peminat YUNA no 1 dunia hehehe

Shahriah Abdullah Novelis said...

Rania ya cayangg akak peminat YUNA no 1 dunia hehehee...minat gilerzzzz tq dear... nanti akak follow adik ya.. jap aje lagi nih!

quinnie said...

saya semalam penat sgt tertido tak sempat nak dengar siaran radio akak ni..terjaga dah kul 2..hehehehe...sempat beli paper je pagi tu ..:)

Shahriah Abdullah Novelis said...

Tq quinnie hehee.. selamat bermarathon!

QasehnyaRania said...

akak nk tinggal link kat sini boleh tak..sebab pc line tak ok la pulok ni...huhu.boleh tak?

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/lebih-ramai-lebih-meriah-dunia-blogging.html

Shasha Yacob said...

yes dah jumpa soalan 22. pandai benor dia sembunyi gitewwm

shazrina said...

saye dengar radio semalam, bile nak call nak jawab soalan kan, dorang tak pick up fon ..sob sob sob cedih :(

Ummi Iman said...

Askm. Singgah sini... salam kenal :)
Nice..