Ada Aku Kisah!


Manuskrip Ada Aku Kisah!

DI LARANG COPY PASTE!

HAK TERPELIHARA

TEKAN 'SIGN IN' ANDA DI DALAM LIST KESAYANGAN SAYA EKK...

Wednesday, July 25, 2012

Novelis Di Konti Temubual Eksklusif Bersama Novelis Shahriah Abdullah di Radio Putra FM Dan Akhbar Berita Hariah 26hb Julai 2012


Assalammualaikum, :)

Biarlah gambar di atas berbicara...:D

Dengarkan Shahriah Ke udara esok 26hb Julai 2012

 jam 12:00 Tengahari ~ 1:00 Petang


RADIO PUTRA FM90.7

Yang mana tinggal jauh tu silalah


dengarkan secara live shahriah ke udara dan ada hadiah juga kepada yang berjaya menjawab soalan kuiz sepanjang Shahriah ke udara nanti! Stay Tune!
_________________________________________________________________________________

JANGAN LUPA ESOK!!

DAPATKAN SENASKAH SURATKHABAR 

BERITA HARIAN


*GAMBAR CREDIT TO GOOGLES*

Selak bahagian SASTERA.. dan ada kisah kenangan Shahriah masa zaman kanak-kanak dahulu... :D ~Wallahualam~

Nak tahu cerita kisah apa???? kenalah dapatkan..

BERITA HARIAN

26hb Julai 2012 (Khamis)

Sekian.. jumpa lagi.. tunggu i balik tau..

*buat peserta KUIZ hehee... ada soalan bakal di korek dari KEDUA-DUA berita di atas tu nanti ya*

Assalammualaikum,

TATA!!





10 comments:

shazrina said...

tetibe ade entri kak sha pagi2 ni, terpisat2 nak bace ni :) ..ermm insyaallah, akan ku order Berite Harian kat suami ku nanti .. :D dan besok tghri kene laaa keluarkan radio yang da berinci2 debunye ...fuhhh :D da lame makcik tak denga radio nak oii ..hehe

MaSHitAH said...

Assalammualaikum sis..amboi3.. akan saya nantikan esok yer sis...

Shahriah Abdullah Novelis said...

Shazrina tu lah akak ni pun dah mengantuk sebenarnya outstations lagi perghhh... apa pun tq yaa.. dan kalau masa akak keudara tu call akak tau masa di radio tu manalah tahu dapat hadiah bertuah.. cecewahhhh

Shahriah Abdullah Novelis said...

Mashitah tq so much dear..:)

dapurCikWan said...

nak dengar esok :)))lame tak dengar sura masterchef sorg ni...hehhe. gud luck kak..

shazrina said...

ade hadiah lagi??? best best ..kak sha outstation lagi?? 1 perkataan je yang dapat ku lafazkan ..SUPERMOM ..

quinnie said...

alamak kena dgr radio jugak ke...addeehhh!!! kat ipoh ni tak tau ler line elok ke dak esok..huhuhu..paper esok Insyaallah beli..:)

Salmi Khairil said...

kena cari surat khabar nie..

Asyifa Mustaffa said...

hehe...dah dengar pun suara yg merdu gitewwww.~ ayat bodek...hehe...:))

tp surat kabar x jumpa la kak...x kuar umh lagi nie....huhuhu....jgn bgi soalan susah2 eh...cian sy....huhuhu..):

Salmi Khairil said...

dah baca akhbar 'kisah seekor tupai makan rambutan di bulan puasa'..kelakar lah akak nie..