Ada Aku Kisah!


Manuskrip Ada Aku Kisah!

DI LARANG COPY PASTE!

HAK TERPELIHARA

TEKAN 'SIGN IN' ANDA DI DALAM LIST KESAYANGAN SAYA EKK...

Sunday, July 22, 2012

Sehari Bersama Novelis Buku Prima pada 14hb Julai 2012


Bengkel Penulisan

'SEHARI BERSAMA NOVELIS'


Assalammualaikum, :)

Sehari Bersama Novelis @ Grup Buku Karangkraf 14hb Julai 2012

aktiviti i minggu lepas bersama kawan-kawan novelis yang lain, cukup meleTOP! :D 


Di kesempatan ini Shahriah ingin mengucapkan Jutaan terima kasih buat semua yang terlibat sepanjang majlis yang cukup meriah dan menyeronokkan itu.


Terutama sekali buat Buku Prima dan Grup Buku Karangkraf.


Kalau ada lagi bengkel seperti ini jangan lupa jemput Shahriah ya..:)


TERIMA KASIH


KALAU SUDI


JEMPUTLAH LAGI :D


ya, kami berkumpul di Auditorium awal pagi lagi, ikut jadual mula 8:30 i datang awal 15 minit :D


masuk aje dalam dewan i cari nama i...
alaa.. kena duk sebelah penulis lelaki..
setelah minta ampun pada Abang Salleh juga seorang Novelis yang sedang melonjak naik sekarang ini..
maka berpindahlah i tempat duduk di bahagian depan sekali dan yang paling best nya tu.. pasangan sebelah i tu pun novelis lelaki dan dia tak hadir.. :D
maka air dan gula-gula yang ada di atas meja itu menjadi milikku yang abadi :D


UNTUK TAHU KISAH LEBIH LANJUT...KLIK SINI



gula-gula dan air dah selesai..
tetapi kad nama tu masih tersimpan rapi :D
sekian info padat dariku :D


kalau dah bertemu wajib ler berposing kan kan...
dari kiri..

Nek Cun... Kak Kamsiah Abu yang POWER RANGERS
Hj Sri Diah Pengarah Urusan Grup Karangkraf
i ler :D
Kak Ila penulis tersohor seluruh Malaya :D


Jejaka tampan lagi macho itu semua kenal
Siapa lagi tak lain tak bukan..
Hj Mohd Ali... Ketua Editor Buku Prima


Tu dia sebahagian Novelis yang hadir...
tak payah cari i memang tak ada kat dalam tu.. :D


nampak garang ke macho??
kedua-duanya sekali :))


dah letak hand beg, beg telekung, beg lappy, beg kamera, beg make~up :)) *banyakkan beg yang i bawak.. tahu tak pe :D*
terus berkumpul ke ruang legar untuk bergambar khas untuk portfolio Buku Prima...
*aksi sebelum bergambar secara eksklusif* :D


majlis bermula dengan ucapan dari Tn Hj Mohd Ali
lepas tu bangunlah seorang demi seorang novelis memperkenalkan diri masing-masing aww :D


ini adalah antara krew tulang belakang Buku Prima.. handsome, cantik dan awet semuanya :)


senyum :D


ucapan dari Hajah Sri Diah dan beberapa lagi penerangan, you all tak dengar suara Hj tu tau.. tangkap lentok :)


break untuk sarapan pagi.. walaupun simple tetapi sedapppp!


Pengarah Grafik memberikan penerangan panjang lebar :D
En. Azam Shah


ini dia pereka-pereka kreatif  buku prima yang cukup mantop dan profesional :)


Hj Mohd Ali sedang memberikan penerangan panjang lebar..
tapi mudah di fahami :)


wahh.. masa ni tengah belajar buat movie maker..
pernah buat sebelum ni..
lupa :D mujur ingat :))
penerangannya pun simple dan mudah di fahami...


Hj Sharah Ibrahim Ketua Bahagian promosi dan pemasan


Berbaju merah jambu Puan Firdaus


Nek cun sentiasa mengajukan soalan bertubi-tubi sehinggakan kami hanya tumpang dengar.. tak perlu soal, Nek Cun dah tolong soalkan.. :D


penyampaian cenderhati kepada sifu-sifu yang telah menurunkan ilmu kepada kami semua...





bukan sifu-sifu sahaja yang dapat cenderahati...
ehh.. kami pun dapat juga! mengikut pelbagai kategori :)


dan i dapat cenderhati di bawah kategori..

PESERTA PALING SPORTING :D


si cantik manis :) adik-adik buku Prima... :)


ini pakaian dan tudung yang ku sarungkan di majlis yang sunggu berprestij itu :D

dan posing sampai gitu sekali kerana...


teruja dan bersemangat melihat aksi garing! dari juru photo profesional Group Karangkraf :D

Sekian sahaja.. laporan kali ini...

*kengkawan penulis yang lain tu mana yang gambarnya tidak di siarkan.. memang tiada di dalam camera sha yaa... tak pe next time kalau jumpa.. silalah turut sama beraksi bersama-sama* :)


**SESIAPA SAHAJA YANG INGIN TURUT SERTA KUIZ SOALAN TERKUMPUL YANG MASIH BERLANGSUNG TU.. MASIH BELUM TERLEWAT.*



*DAN JUGA BUAT PESERTA KUIZ.. SOALAN TERKUMPUL 15 DAN 16 ADA DI BAWAH TU JUGA YA,*



:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
BERSEDIA SOALAN KUIZ TERKUMPUL YANG KE~17???

:
::
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

:
:
:
:
Assalammualaikum...

TATA!!




2 comments:

muhammad asyraf said...

Assalamualaikum kak sha,

ini event aritu di Karangkraf ye? macam seronok je..
Macamana? dah boleh buat videoclip sendiri?

anyway, saya baru tukar link kepada

www.kisahsigemok.com :)

Shasha Yacob said...

still mencari soalan . semangat