Ada Aku Kisah!


Manuskrip Ada Aku Kisah!

DI LARANG COPY PASTE!

HAK TERPELIHARA

TEKAN 'SIGN IN' ANDA DI DALAM LIST KESAYANGAN SAYA EKK...

Tuesday, May 24, 2011

KOMEN DARI PEMBACA UNTUKMU YUNA.......


UNTUKMU YUNA
LAGI KOMEN PEMBACA UNTUKMU YUNA.... NOVEL KE ~ 7 SHAHRIAH ABDULLAH BERSAMA BUKU PRIMA

JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA YANG TELAH MEMILIKI KARYA SAYA ~ UNTUKMU YUNA ~ TERIMA KASIH DI ATAS SOKONGAN ANDA.. KEPADA YANG TELAH MEMILIKI DAN MEMBACA NOVEL UNTUKMU YUNA SILALAH BERIKAN KOMEN ANDA.. BAIK ATAU BURUK SAYA TERIMA DENGAN HATI TERBUKA.. DEMI MENINGKATKAN LAGI MUTU PENULISAN SAYA DI MASA AKAN DATANG TERIMA KASIH SAHABAT...:):)

**KOMEN INI SAYA AMBIL DARI KOTAK REVIEW DI WALL FB BUKU PRIMA

"" novel terbaru shahriah abdullah..untukmu yuna...mmg berbaloi memilikinya..cerita yg menarik..kisah keperitan hidup yuna membuat kita rasa sedih..seolah-olah kita berada ditempatnya...hati juga tertanya-tanya..apakah mungkin wujud kisah serupa dialam realiti???syabas kak shah..
Untuk hari guru 2011 x tahu nak bagi apa kat guru2 anak...waktu tu tengah baca "untukmu YUNA" memang best so terlintas y not bagi Novel ni kat cikgu2.... keluar p OU-MPH borong 4 balik & balut....Semlm anak2 sms kata cikgu mereka seronok dapt hadiah NOVEL...lain dari yg lain & mereka suka sangat novel tersebut. Ada sorang cikgu tu siap kata dia x minat baca novel melayu but bila baca Yuna...best pula....Tahniah ye Buku Prima...& Congratulations to Shahriah Abdullah.....(",) Syabas...
 
baru selesai baca novel kak shahriah utkmu yuna - best menyentuh hati dan perasaan. :))
SAYA BERHARAP LEBIH RAMAI LAGI YANG MEMBERI KOMEN YAA.. TERIMA KASIH... DAN SETIAP KOMEN IKHLAS ANDA AKAN SAYA MASUKKAN KE DALAM BLOGS PENULISANKU INI... RUJUKAN BUAT SEMUA PEMINAT NOVEL... TERIMA KASIH..:):)

1 comment:

Shaznina Sofia said...

semestinya saya akan membeli buku akak.. :) sgt suka baca novel..