Ada Aku Kisah!


Manuskrip Ada Aku Kisah!

DI LARANG COPY PASTE!

HAK TERPELIHARA

TEKAN 'SIGN IN' ANDA DI DALAM LIST KESAYANGAN SAYA EKK...

Tuesday, May 22, 2012

Di Sebalik Tabir Sajian Istimewa Bahagian 2


Assalammualaikum... selamat sejahtera kepada semua teman-teman dan peminat karya Shahriah Abdullah

Wahh! dah masuk Bahagian 2 laaa... bukan main cepat lagi mengedit ni yaa.. curi masa aje ni..
ada kelapangan terus edit gambar dan masukkan sedikit cerita sepanjang shooting untuk buku resipi

SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH

Setelah beberapa kali bebincang dan meeting.. maka telah di putuskan tarikh yang paling sesuai untuk menyiapkan shooting untuk buku resipi 

SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH



Bukannya mudah... Shahriah menetap di Johor, jauh dari Shah Alam pulak tu. Puas mencari lokasi untuk shooting.
Sepatutnya setiap shooting untuk buku resipi ianya akan mengambil masa dalam tempoh SEBULAN.

Akhirnya kedua-dua pihak bersetuju.. Shooting akan di lakukan di kediaman Shahriah.. Syukur Alhamdulillah.. taklah perlu nak menghangkut segala bahan dan peralatan ke KL.
Mujur juga Shahriah tak cari rumah di KL hehehe.. hampir sahaja tau.. dapat rumah tapi tarikh masuk lewat.. so shooting sahaja di rumah ni hah! seronok Youu! ya, lah rumah sendirilah katakan.. dapur sendiri.. wahh suka dan teruja sangat masa tu tau!

Nak tahu berapa hari Shahriah menyudahkan untuk satu buku resipi yang sepatutnya mengambil masa SEBULAN?

SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH

yaaa... 

HANYA 4 HARI SAHAJA!!!!!!!
HANYA 4 HARI SAHAJA!!!!!!!
HANYA 4 HARI SAHAJA!!!!!!!

Pengsannnn hokeyYYY!!


bayangkan! dalam tempoh 4 hari sahaja yang di berikan...
Shahriah terpaksa menyiapkan lebih 70 resipi!
penyediaan, memasak, plating, segala props semuanya Shahriah yang siapkan!
mengemaslah rumah bagai nak rak!


cuci dan kumpul segala peralatan dalam almari tu hah!
yang selama ini terperap tak bercuit.. ya lah kalau bercuit pun apa yang di masak jam tu lah kan..
pulak Bibik tak ada.. masa tu lah tak ada Bibik! hadoii..
buatlah sesorang.. kais sana, kais sini... pendek kata semuanya di cuitlah!


lap dan kumpul bahan-bahan membuat kek dan biskut.. yang mana tamat tempoh, humban!
hahahaa... itu baru bahan-bahan buat kuih-muih....
sebahagian aje dalam gambar tu.. ada 2 almari besor!! yang perlu di kemas dan kais.. hadoiii...
*bukan mengeluh... berpeluh sambil teruja* 
hhehehhehhhhhh

bahan basah???? tu nanti i cerita yaa.. next N3 nanti...


KARIPAP UDANG KERING...

 kesukaan Pak Habibi *my hubby*

antara resipi yang ada di dalam buku resipi..

SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH


LEMPENG GULA MELAKA...

 kesukaan Arwah Ayah

antara resipi yang ada di dalam buku resipi..

SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH

Dalam tempoh 4 hari menyudahkan lebih 70 resipi pilihan yang setiap resipi itu ada kisah di sebalik kenangan manis buat keluarga Shahriah.

Bukan mudah yaa... nak menyiapkan semua hidangan itu.. walaupun kuantiti tiap hidangan hanya sedikit tetapi langkah dan penyediaannya sama macam untuk hidangan 4 orang!

Dari memotong bawang, kisar cili, potong sayur, potong kentang ke apa ke.. semuanya Shahriah lakukan sendiri.

Suami dan anak-anak juga turut sama membantu.. hanya membantu apa tau.. jadi peneman di kala malam bila sesorang menyiapkan setiap bahan untuk shooting keesokkan harinya.

SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH


4 hari lebih 70 hidangan!!



SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH


sampai laa.. terasa-rasa penatnya hehehheee  tapi sukaaaaa sangat!!! hilang segala penat lelah, tidur cuma 2 jam selama 4 hari berjalannya shooting.. wahh semuanya kenangan manis..
pulak krew yang sama turun padang semuanya sporting memang best giler! heeheheh


 Okay nanti sambung lagi yaa... Insyallah ada masa yang terluang akan Shahriah masukkan lagi kisah di sebalik tabir...

SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH



Jangan lupa dapatkan KERANA SEBIJI EPAL karya Shahriah yang ke 8 baru sahaja di terbitkan pada bulan Mei...
 terima kasih semua... muahzzzz


Assalammualaikum... jumpa nanti!

TATA!!

Sunday, May 20, 2012

Di Sebalik Tabir Sajian Istimewa Shahriah Abdullah


Assalammualaikum... dan selamat sejahtera buat semua peminat Karya Shahriah Abdullah... Syukur Ke hadrat Ilahi.. dengan limpah kurni dari Yang MAHA ESA.. syukurlah.. apa yang kuimpikan selama ini akhirnya berjaya juga ku realisasikan sebuah buku resipi SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH... khas buat semua peminat yang selama ini mengikuti perkembangan Karya Shahriah Abdullah... terima kasih teman.. Hanya ALLAH SWT sahaja yang dapat membalas segalanya... Amin... :)

Dah lama sebenarnya ingin berkongsi serba sedikit tentang kisah di sebalik tabir pembikinan buku resipi SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH kepada semua.. dek kerana kesibukan maka terlewat hendah kukongsikan... harap maaf yaa...

Namun hati ini terpanggil untuk berkongsi setelah meruangkan sedikit masa yang terlalu padat itu untuk ku kongsikan buat semua peminat Karya Shahriah Abdullah...


SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH

Apa yang istimewanya??

Yaa.. semua sajian yang ada di dalam buku resipi 

SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH

adalah... sajian istimewa yang sering Shahriah hidangkan buat keluarga tersayang di rumah dan juga buat semua keluarga jika berkumpul.

Bukan sahaja hidangan dari resipi Bonda dan keluarga yang Shahriah muatkan di dalam buku SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH

resipi barat juga ada... kek, biskut, roti, kuih tempatan dan bermacam-macam jenis lagi. Semuanya adalah sajian yang cukup ringkas dan istimewa buat keluarga tersayang. Resipi yang ringkas dan langkahnya juga mudah untuk semua rakan mencubanya.
Antara hidangan yang ada di dalam buku resipi... 

SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH


Ayam Panggang Rosemarie.. kesukaan anak-anak di rumah...
bahan dan langkah penyediaannya juga cukup ringkas untuk di cuba.. :)


Ban Jagung kesukaan Bonda....


Stew Kambing kesukaan suami dan anak-anak


Terung Goreng Berlada kesukaan Bonda dan Shahriah juga..:))


Creme Brulee..

 antara dessert barat yang menjadi kesukaan Shahriah dan keluarga..
inspirasi selepas bertarung di gelanggang MasterChef Malaysia...
dan semenjak mencuba di dapur MasterChef hati ini terus meminati dessert mat salleh ni ekk..
terus ler membeli alatan blow-torch khas untuk membuat dessert Creme Brulee.. dan Syukur Alhamdulillah kini telah ada di dalam buku resipi SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH


Biskut Coklat Truffle... 

memang fav di rumah bila tiba musim hari raya..
biskut ini wajib ada dalam balang kuih sewaktu raya hehehee..
dan kini telah ku abadikan di dalam.. buku resipi.
SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH


Tart Nenas Sepit..

 ini adalah kuih WAJIB ada setiapkali musim raya..
dulu siap berniaga dan tempahan beribu botol.. dapat tempahan dari seorang artis terkenal tanah air.. siapakah insan bertuah itu??? biarlah ianya menjadi RAHSIA...
juga telah ku kongsikan di dalam buku resipi...
SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH


Okay.. cukup setakat ini dahulu shahriah kongsikan sedikit info buat semua... Insyallah akan Shahriah updatekan kisah di sebalik tabir SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH lebih kerap lagi.. hehehhee... jika tak sibuk yaa...

Jangan lupa dapatkan buku resipi SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH telah berada di pasaran!!!

Sesuai untuk apa jua majlis.. Hidangan harian, kenduri-kendara, hari raya dan juga sebagai cenderahati buat keluarga tersayang.... resipi mudah, ringkas dan enak...:))

 Jangan lupa singgah ke dapur masakan harianku.. di sini setiap hari bermacam jenis hidangan ku sediakan khas buat keluarga tersayang... dan resipi khas buat semua.. THE WRITER'S COOKING

Assalammualaikum.. jumpa lagi... 

TATA!!


Sajian Istimewa Shahriah Abdullah... Kini Berada Di Pasaran!



Info Terkini!! Telah Berada di Pasaran! Jangan lupa dapatkan... yaa.. Terima Kasih... :))




Penulis: Shahriah Abdullah
Harga: RM25.00
Halaman: 168
ISBN: 978-967-0342-62-7

Sinopsis: Seorang novelis juga mampu menyediakan hidangan sepakar chef. Ini terbukti apabila Shahriah Abdullah handal menunjukkan bakat di dalam rancangan MasterChef Malaysia untuk musim pertama. Berdasarkan kehebatannya itu lalu terinspirasilah buku Sajian Istimewa Shahriah Abdullah. Terdapat lebih 70 masakan disajikan untuk anda hidangkan resipi istimewa ini buat keluarga dan tetamu. Keunikan yang ada pada setiap resipinya ialah menu tersebut merupakan resipi turun-temurun ahli keluarganya. Hidangkan 
hasil air tangan anda untuk menambat selera keluarga.




Nantikan kisah di sebalik tabir....
SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH...

sedikit masa sahaja lagi... semestinya akan kukongsikan kepada semua... :))

Bukan semudah seperti yang di sangkakan.. ishh.. ishhh...

TungguUUuu.... :))

Assalammmualaikum.. Jumpa nanti!

TATA!!


Friday, May 11, 2012

Kau Tercipta Untukku Sedang Hangat!!


Assalammualaikum...
Syukur Alhamdulillah Karyaku Bersama Buku Prima yang ke~5 ♥ KAU TERCIPTA UNTUKKU < Telah mendapat sambutan hangat.. kepada yang belum mendapatkannya bolehlah order secara ONLINE dari Buku Prima .. Terima Kasih semua.. Hanya ALLAH SWT sahaja yang dapat membalasnya.. Aminn... ♥
Ku ambil dari REVIEW BUKU PRIMA...

MASTERCHEF MALAYSIA MUSIM PERTAMA, iaitu SHAHRIAH ABDULLAH merupakan penulis BUKU PRIMA. Novel dia yang meletup2 setakat ini ialah KAU TERCIPTA UNTUKKU, gambar rama-rama tu. Sudahkah anda memiliki semua novel karya novelis ini? Kalau belum sila dapatkan di kedai-kedai berhampiran sebelum kehabisan stok. Best tak cerita karya-karya novelis ini. Berapa bintang novel novelis ini yang anda baca? TQ

Untuk Sinopsis Kau Tercipta Untukku KLIK SINI Terima Kasih...:))

Juga jangan lupa dapatkan karyaku yang terbaru...

Kerana Sebiji Epal...


Juga buku resipi sulongku bersama BUKU PRIMA..
 SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH


Terima kasih kepada yang selama ini menyokong dan meminati Karyaku.... Moga ALLAH SWT merahmati anda semua.. Aminn..


Kepada yang terlepas pandang.. dan tidak dapat turun padang... sewaktu pelancaran SAJIAN ISTIMEWA DAN KERANA SEBIJI EPAL DI PWTC.. SILA KLIK GAMBAR BAWAH TU YAA..

Terima kasih... semuaa... :))



 sambung N3 seterusnya nanti.. Di sebalik Tabir...
 Sajian Istimewa Shahriah Abdullah....

Jumpa lagi! Assalammualaikum...

Tata!!

Monday, May 7, 2012

MAJLIS PELANCARAN SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH DAN KERANA SEBIJI EPAL PADA 5HB MEI 2012


Assalammualaikum... Syukur Alhamdulillah... sempurna sudah segalanya apa yang di rancang dan di aturkan akhirnya selesai dengan jayanya....

Pertama sekali Shahriah nak ucapkan Jutaan terima kasih buat Warga Buku Prima dan juga Grup Buku Karangkraf yang terlibat sepanjang berlangsungnya pelancaran...


dengan backdrop yang cantik dan sungguh kelas gituh!! Jutaan kepada semua yang terlibat yaa.. tq so sOOooooo... much..... muahzzzzzz  kiss sampai terlelap tau ni...:))
*awal-awal i dah pesan.. tolong simpan backdrop tu sebab i nak sangat!!!... ada yang bertanya.. nak buat apa kak?? i jawab cenggini... nak buat selimut! muahahaa...:)))


Syukur Alhamdulillah... akhirnya selesai sudah pelancaran SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH... lega dan teruja sangat.... sekarang senyum manjang aje ni... buku resipi sulongku telah berada di dalam tangan.. asyik ku tenung dan ku usap-usap aje gituuu...:))
Jutaan Terima Kasih buat semua yang terlibat... Hanya ALLAH SWT yang dapat membalas jasa baik anda sehingga terhasilnya... SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH...


KERANA SEBIJI EPAL... yang ini jangan cerita.. dapat aje Novel Karya i yang ke-8 terus peluk, cium dan usap-usap.. kisah yang penuh tragis.... 75% kisah benar.. yang telah ku olahkan agar menjadi lebih padat dan enak di baca...:))
Jutaan Terima Kasih kepada semua yang terlibat  Hanya ALLAH SWT yang dapat membalas jasa baik anda sehingga terbitnya KERANA SEBIJI EPAL....


5 HB Mei 2012... dewan Tun Ismail begitu padat dan sendat dengan orang ramai yang datang berpusu-pusu untuk mendapatkan buku pilihan masing-masing.... psst.. ada tak gambar you all kat celah orang ramai tu???


Syukur Alhamdulillah... tepat jam 12 tengahari.. maka berlangsunglah acara Pelancaran SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH... ramai yang datang berhimpun.... ada yang datang awal pagi dan cop depan pentas sana tu... terima kasih yaa....:)) maka acara pun bermula.... sangat ringkas dan sungguh tenang sekali... suka betul i tau.. semua yang hadir begitu sporting dan i yang agak gementar masa tu tetiba terus.. cool.. tq so much kepada yang hadir.. cayang kat you all semua...


wahh.. masa ni gembira dan bersyukur sangat.. dapat pegang buku resipi dari hasil tangan sendiri... bangga tidak pun.. suka dan terharu sebab apa yang impikan setelah sekian lama.. akhirnya menjadi kenyataan... terima kasih ALLAH...


setiap kali lahirnya karyaku... apa yang ku rasakan saat itu... bersyukur dan terharu... hasil penat lelahku telah membuahkan hasilnya.. terima kasih ALLAH...


Syukur Alhamdulillah..... selesai sudah... terima kasih ALLAH... terima kasih juga buat Pn Hajah Sri Diah kerana sudi teman i kat atas pentas tu.. comey kan... siap lentok-lentok lagi gituu...:)))


test! test! wahh.. ketuk-ketuk mic giteeww.. nasib baik tak tertelan mic hahhaa... dah nak start buat demo dah tu yaa... depan pentas tu ramaii naaa... nervous tak banyak... sikit aje.. dah biasa berdepan dengan ramai orang.. lagi satu dah biasa berkaraoke tu yang sempoi aje bercakap bila dapat mic.. mujur i tanya nyanyi atas pentas tu kan.. kalau tak aje memang hujan petir!!  heheehhhh


wahh.... mulalah tu.... encik Mc.. sila duduk diam-diam kat tepi tu.. hehheehh... satu dia tanya.. i jawab semua soalan... baguskan...:)) tq Mr Mc yang cukup gagah dan handsome...


wahhh keluarkan apron azimat i tu... ingat lagi tak Apron MasterChef... yang ada nama i tu... cewahh...


hah! tu dia.. ikat apron separuh pinggang aje.. kang tak nampak pulak segala yang lip lap kat baju i tu hehhehee...


i buat demo yang sangat simple.. sebiji kek SERIBU RINDU UNTUKMU... ada di dalam buku resipi i tu.. dan sejenis CUP CAKES... KEK CAWAN KELAPA AFRICA.. resipi ada dalam buku SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH.. kalau you all nak cuba jangan lupa dapatkan di kedai buku berdekatan yaa... TQ SO MUCH..:))


tu dia dua jenis.. gambar KEK SERIBU RINDU UNTUKMU tu gambar secara zoom tak ada pada i... i dah pesan pada jurukamera Karang Kraf agar emailkan pada i.. nanti bila dah ada.. i share kat you all yaa..


sedikit penerangan tentang KEK COKLAT SERIBU RINDU UNTUKMU...


mula dah tuuu... sambil menghias kek tu... ramai juga yang bersoal jawab... dia orang tanya i jawab.. tak tanya pun i tolong cerita panjang lebar.. tu yang kurang orang nak bertanya... semuanya dah ku jawab hahaahhaaah


Abang MC.. sebelah i tu.. doklah cakap... "Wahh baunya sedapPPppp... sedaPPP..."
yang kat depan i... pun sama naik.... cepat potong! potong! hehhehe...


dalam tempoh sejam.. wah memacam yang ku kerjakan atas kek tu ekk.. segalanya advanced! nak cepat hehheehh...


TARRAA!!! dah siap...
 KEK COKLAT SERIBU RINDU UNTUKMU...:))


wahh... posing lentok gitewww.. mujur kek tu tak terbalik! hehhehe


wahh.. demo cup cakes pulak... sila abaikan muka yang macam nak melalak tu hehhehhh


juga resipi dari buku...
 SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH


Memacam yang i bebelkan... tangan pegang cup cakes... jari telunjuk tegak tunjuk kek coklat apa kes???
mungkin masa tu.. 
"i bagi you all yang kecik.. yang kek besar tu untuk di lihat sahaja!"  hehheehhh


siapa cakap tak sedap... nanti i gunting!! heheh



my beloved sister.. dia laa yang paling banyak membantu i sepanjang berada di majlis tu... tq adikku... muahzzzz...:)) *bergaji tu okeh. bukan dia suka buat kerja amal hahaahaah..ampun adikku*


Wahh... peminat bertuah.. dapat naik ke pentas... dok mencuba nak buh toping kelapa atas cup cakes... peh di tonyohnya aje hhahahaa.. apa pun Cik Suhailin... terima kasih yaa.. muahzzz sangat sporting...datang dari Melaka semata-mata nak memeriahkan majlis.. tq so much Lyn.. cayang Lyn...:))


perlahan-lahan Lyn makan tu.. jangan ko telan sebijik dengan kertas cup cake tu!
naya! hahahhaha


demo berakhir... acara potong kek dengan menjemput EDITOR KANAN BUKU RESIPI KARANG KRAF KAK INTAN DAN EDITOR YANG BANYAK MEMBANTU DAN MENGEDIT BUKU SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH... CIK SHAWATI....TQ SO MUCH... DAN JUGA SEMUA YANG TERLIBAT...


sedikit cenderahati kepada yang sudi bersoal jawab.. cayang kat you all...


masa ni i dah tak tahu dah.. masing-masing dapat merasa ke tidak... masa tu i dah kena kerumun....


nampak i tak??? tenggelam di celah orang ramai hehehhe...


rasanya lah kan.. jam tu jugak selesai semua kek dan cup cakes... kepada semua yang hadir yang mana terkurang tu minta ampun yaa.. Insyallah tahun depan kalau ada lagi pelancaran buku resipi nanti i buat banyak-banyak naa..... Insyallah...:))


mula duduk... masa tu siuman aje yaa.... selang beberapa saat....


mulalah menandatangani setiap novel dan buku resipi... ayat tak banyak yang ku tulis.. simple aje.. sebab tulisan i besor hahahaaa.... semestinya ada cenderahati buat semua peminat yang mendapatkan Karya Shahriah Abdullah....


so cute and colurfull.. apa tu??? heheeh... yang dapat aje yang tahu... ikhlas dariku.. khas untukmu...


Terima kasih Puan kerana sudi.... muahhzzz...


"Nama adik? Puan ke Cik?"
yaa itu soalan yang sentiasa ku ajukan..
 kang buh Puan.. ada yang menjerit.. 
"Ala kak.. saya belum kahwin... tunang aje dah..."
hah! tu yang nak kena tanya tu...:))


dan setiap kali ada peminat yang beli buku resipi SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH.. i mesti akan cakap..

Jangan lupa add saya di blogs masakan.. kat sini ada yaa.. sambil i tunjuk address blogs masakan i tu ekk..


pastu i cakap macam ni.. nak tahu apa i masak tiap hari silalah jengah dan jadi jiran i.. memacam masakan harian yang i share kat situ yaa...:))


"Tq kak sebab sudi yaa... moga ALLAH SWT lapangkan rezeki akak sekeluarga.. Amin..."


muahhzzz... muahzzzz...


tq kepada semua yang sudi mendapatkan Karya Shahriah Abdullah.. moga ALLAH SWT lapangkan rezeki anda semua.. aminnnnnnnn


sempat berbual mesra.... :)))


2 insan yang cukup GLAMOUR DAN TERKENAL DI MALAYSIA.... siapa lagi kalau bukan PUAN HAJAH SRI DIAH DAN JUGA SIFU I TN HAJI MOHD ALI.... kerana beliaulah Semangat i semakin berkobar-kobar untuk menghasilkan lebih banyak karya di masa akan datang!!!


Tq so much juga buat Cik Adik manis...
yang sudi datang dan bersembang

 panjang kita yaa.. cayang muahhh.... tengok sifu i tu 

bergambar.. wahhh.... ala-ala Gagah giteww...:)


ini dia.. si cantik manis lagi anggun... datang ke majlis pelancaran masa tu... tanpa kenalkan diri dia.. tetiba aje kan.... wahhhh terkejut monkey i you!!!!
rupanya adik yang comey lotey ni adalah antara ribuan yang tersenarai dalam list facebook i tu ekk.... dan insan istimewa ini  baik hati betul... siap tags kat wall FB i.. hentah bila dia dok merakam video sepanjang i buat demo tu.. taklah banyak.. tapi jadilah dari tak ada kan kan... yang mana tak dapat hadir tu silalah jengah Utube ni yaa...

**pesanan buat adik Ckin yang comel!! nape tak bagi tahu awal-awal kalau tak sure akak tengok camera aje tau hehhee...* tq dear muahhhzzzz... cayang dan tq yaa...


video

Terima kasih kepada semua yang hadir.. juga terima kasih kepada yang telah mendapatkan hasil karyaku sepanjang berlangsungnnya Pesta Buku Antarabangsa 2012.. Anda semulah nadi buatku untuk terus berkarya dan menghasilkan lebih banyak lagi novel dan juga buku resipi... semuanya masih di dalam perancangan masa akan datang... Insyallah.. walaupun tidak banyak yang dapat kukongsikan... janjiku pada semua...

ILMU YANG SEDIKIT BILA DIKONGSIKAN KEPADA SEMUA... INSYALLAH.. YANG KECIL AKAN JADI BESAR...ASALKAN ILMU YANG ADA ITU DI MEMBERIKAN MANFAAT KEPADA KITA SEMUA... ~WALLAHUALAM~

Alhamdulillah.. bila dah selesai semua ni... Insyallah lepas ni bila ada kelapangan akan i kongsikan kepada semua... kisah di sebalik SAJIAN ISTIMEWA SHAHRIAH ABDULLAH.. akan datang yaa.. bagi laluan dulu pada N3 yang ini...:))

TERIMA KASIH SEMUA.... JUMPA LAGI... ASSALAMMUALAIKUM...:))



TATA!!!